Prebona lanserar ny hemsida

Prebona lanserar ny hemsida

 

 

Prebona lanserar en ny hemsida (www.prebona.com) som ett steg i arbetet mot en förbättrad digital närvaro och ett bättre informationsflöde gentemot relevanta marknadsaktörer.

Den nya hemsidan kommer att göra det enklare för potentiella kunder, existerande återförsäljare och investerare att informera sig om Prebonas utveckling, produkter och teknologier. Bolaget kommer proaktivt att uppdatera innehåll med användbar information och nyheter.

– Den nya hemsidan är utvecklad med målsättningen att förklara vår banbrytande och miljövänliga teknologi enkelt och översiktligt och bjuda in våra nuvarande och potentiella kunder att ta kontakt med oss för djupare, teknisk information. Samtidigt vill vi tydligare visa med vilka kunder och bolag vi de facto har inlett samarbete med och vi räknar med att kontinuerligt bredda den delen säger Patrik Bernstein VD i Prebona AB. Det digitala avtrycket är generellt viktigt för oss men i takt med den inledda tillväxtresan växer dess betydelse för oss, avslutar Patrik Bernstein.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com